Els nostres productes

Electroimants de maniobra corrent altern

Electroimants de maniobra corrent altern

CaracterístiquesDescarrega catàleg
Electroimants de maniobra corrent continu

Electroimants de maniobra corrent continu

CaracterístiquesDescarrega catàleg
Electroimants de subjecció

Electroimants de subjecció

CaracterístiquesDescarrega catàleg
Cerrojos de seguridad para corriente continua

Forrellats de seguretat per a corrent continu

CaracterístiquesDescarrega catàleg
Panys electromagnètics

Panys electromagnètics

CaracterístiquesDescarrega catàleg
Petit electroimant de maniobra simple

Petit electroimant de maniobra simple

CaracterístiquesDescarrega catàleg

Som líders del sector,
podem assessorar-li en els seus projectes

Des de 1957 la qualitat en els nostres productes i el servei als nostres clients és el nostre principal objectiu.
Contacti avui amb nosaltres

93 475 00 15

Utilització d'electroimants

Les aplicacions dels nostres electroimants són moltes. Aquí enumerem algunes.

Models 200
La seva principal utilitat es troba a les portes contra incendis o tallafocs de, per exemple, hospitals i hotels. També s'utilitza en braços robòtics per agafar o deixar anar metalls; a més els podem trobar en vies de tren que entren en factories perquè les portes dels vagons del tren quedin subjectes per l'electroimant un cop obertes...
Models 300
Diverses aplicacions per a maquinària industrial i de la construcció. Els trobem en els grups electrògens o en portes: el nostre model 362 està muntat a les portes dels Ferrocarrils Catalans. Estan en moltes cel·les d'alta tensió, en línies de fabricació de prestatges metàl·lics, sistemes d'estampació, sistemes de processat, màquines de deformació metàl·lica, granalladores, màquines de tall d'alta pressió, taula de mecanitzats, automatismes en general... També s'utilitzen a l'interior d'ambulàncies o en furgons de trasllat de presos.
Models 500 i 5000
Estan destinats a maquinària industrial, però en corrent altern: ciselladores, plegadores, forns industrials per a peces d'alta temperatura, línies de tall, muntacàrregues, cintes transportadores (com les dels aeroports), línies de perfilat, línies de formats, premses excèntriques. També s'estan utilitzant en els molins dels parcs eòlics per generar electricitat...
Models 600
Principalment s'utilitzen en màquines de vending, màquines expenedores de begudes fredes i calentes; en les màquines dels aparcaments per a permetre el pas de les monedes... També s'utilitzen en braços robòtics per a cirurgia làser, i en moltes altres aplicacions que necessitin forces petites com ara enclavaments per a comportes petites tipus cel·les, així s'utilitzen en la indústria farmacèutica per als seus armaris i calaixos... els podem trobar en moltes altres aplicacions d'aquest tipus.
Models 800
Principalment s'utilitzen en tot tipus de portes de comerços, armariets, consignes (per exemple les de RENFE), armaris que tenen panys però sense clau i que s'activen per control numèric, portes d'aparcaments, etc.
Models 8200 i 820.20
Els trobem utilitzats també en portes, però de tipus industrial: portes de naus, portes de molls, portes corredisses, muntacàrregues, salva escales amb enclavaments però sense maniobra, etc.
Logo de la empresa
C/ Miquel Torelló i Pagès, 43, Nave 3
08750 Molins de Rei · Barcelona
Tel. 93 475 00 15 / Fax 93 475 08 06
 +34 678 850 527+34 678 850 527
info@electroimanesjove.com